fbpx

Smartphone Reparatie Den Haag

 

Voor uw Smartphone reparatie in Den Haag kunt u bij ons terecht en is voor uw kapotte iPhone binnen een dag weer gerepareerd. Is uw iphone stuk? Of heeft u uw iPad laten vallen en is deze beschadigd geraakt? Geen nood! Bij Pc Top Service kunnen wij uw toestel altijd maken. Een iPhone reparatie duurt gemiddeld een uur.

Wij repareren verschillende merken en modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebarsten schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘halen en brengen’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde telefoon.

 

iPhone reparatie

Wilt u uw toestel personaliseren of er een eigen touch aan geven? Of wilt u de behuizing van uw toestel vervangen? Dan bent u met uw iPhone bij Pc Top Service Den Haag aan het juiste adres. Het vervangen van de behuizing van elke type iPhone model is bij ons mogelijk.

Kijk hier onze prijslijst!

 

Onderzoekskosten voor een telefoon

Weet u niet wat er exact aan de hand is met uw smartphone en ervaart u problemen? Breng dan uw telefoon naar Pc Top Service Den Haag. Wij zullen het probleem van uw toestel achterhalen en zullen ervoor zorgen dat uw toestel weer probleemloos werkt! U krijgt na een zorgvuldige analyse een offerte van de totale kosten voor de reparatie. Kiest u ervoor om uw mobile te laten repareren betaalt u alleen voor de reparatiekosten.

Software herstel Smartphone reparatie

Ook op het gebied van software herstel hebben wij veel ervaring. Bij problemen sporen we de oorzaak snel op en staan we garant voor optimale werking. Vaak zijn softwareproblemen aanleiding tot het snel leeglopen van de batterij. Ook hier hebben we de oplossing voor!

 

Chemisch reinigen i.v.m. waterschade

Heeft uw telefoon waterschade opgelopen? Is je smartphone per ongeluk in de vijver beland? Of besloot je kleintje je mobile te wassen? Kom dan vliegensvlug naar Pc Top Servcie Den Haag om je toestel chemisch te laten reinigen. Dat is de manier om uw toestel te verlossen van waterschade.

 

3 maanden garantie

Bij het repareren van uw telefoon maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Op deze nieuwe onderdelen krijgt u van ons tevens 3 maanden garantie. Gaat er in de tussentijd iets mis met de onderdelen die wij voor u gerepareerd hebben? Kom gerust terug, dan maken wij het opnieuw voor u in orde op onze kosten.

 

Mogelijkheden bij Pc Top Service Den Haag

 • iPhone reparatie
 • Samsung reparatie
 • Huawei reparatie
 • Smartphone reparaties
 • De meeste iPhone reparaties zijn binnen een dag afgehandeld
 • Geen kosten voor het onderzoek
 • Chemisch reinigen van uw iPhone na waterschade is mogelijk
 • Alleen originele onderdelen (anders is vermeld), 3 maanden garantie na reparatie

Kijk hier onze prijslijst!

 

 

Smartphone Scherm reparatie

Deze reparatie is noodzakelijk bij;
– barsten in het scherm of glas
– (inkt) vlekken in het scherm
– geen beeld wel geluid

Het kan ook zijn de schermconnector losgeschoten is. In dat geval is vervanging van het scherm natuurlijk onnodig.

Wanneer de dock connector vervangen?

De dock connector zorgt ervoor dat de oplader stroom aan de batterij toevoegt. Het vervangen van de dock connector is een reparatie die redelijk vaak voorkomt. iPhone problemen die veroorzaakt kunnen worden door een defecte dock connector zijn:

 • Niet meer willen opladen van de batterij
 • Niet werkende microfoon, koptelefoon en bluetooth verbinding
 • Niet werkende luidspreker of koptelefoon sluiting (de dock connector zorgt namelijk voor de verbinding met de luidspreker of koptelefoon aansluiting)

Wanneer je iPhone problemen hebt zoals hierboven is de kans groot dat deze worden veroorzaakt de de dock connector van je iPhone.

Let op: test voordat je met de reparatie gaat beginnen of het onderdeel gaat bestellen eerst je iPhone lightning USB kabel. Een copy / namaak oplaadkabel of een defecte kabel kan er namelijk ook voor zorgen dat bijvoorbeeld de batterij niet meer wil opladen.

Batterij vervangen

Dat je batterij na verloop van tijd niet meer zo goed meegaat als in het begin, is normaal. Maar als je het beu bent om steeds te moeten opladen of om een externe batterij mee te zeulen, is de iPhone batterij vervangen misschien een betere oplossing. Hier moet je op letten.

Volgens Apple houdt een goed onderhouden iPhone batterij na 500 keer volledig opladen nog 80 procent capaciteit. Grootgebruikers zullen na ruim een jaar merken dat de accu minder lang meegaat. Waar moet je op letten als je iPhone batterij vervangen moet worden?

 

Kijk hier onze prijslijst!

Translate »