fbpx

computer laptop

Laptop is traag

Als je vaak je laptop gebruikt, dan wordt die na verloop van de tijd trager. Dat wil zeggen dat die minder goed presteert. Meestal kan Pc Top Service Den Haag hier eenvoudig iets aan doen.

Laptop doet vreemd

Periodiek onderhoud is erg belangrijk. Ongewenste programma’s als spyware en virussen maken vaak het werken met een laptop haast onmogelijk. Meestal kunnen we hier eenvoudig iets aan doen.

Laptop wordt te warm

De koeler van je laptop raakt op den duur verstopt met stof. Hierdoor werkt het koel systeem – en daardoor jouw laptop – niet meer optimaal. Meestal kunnen we hier eenvoudig iets aan doen.

Reparatie Service:
We repareren alle laptop merken zoals: Acer, Packard Bell, ASUS, Lenovo, Sony, Samsung, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, HP, IBM, Toshiba, Medion. De meeste reparaties worden binnen enkele dagen afgeleverd. Indien onderdelen moeten worden bestelt, kan de gehele reparatie 2-4 weken duren.
Meeste reparaties kosten tot 50 euro. Indien de kosten hoger uitvallen (door bijvoorbeeld een videokaart of moederbord die bestelt dient te worden), wordt pas tot reparatie overgegaan nadat de kosten zijn besproken met de klant.

Kijk even op onze prijslijst!

Harde schijf vervangen

Uw harde schijf kan kapot gaan. Misschien heeft u deze laten vallen of is er kortsluiting in ontstaan. Ook door ouderdom kan de harde schijf het begeven.
Misschien is uw harde schijf niet kapot maar wilt u deze upgraden met een grotere of snellere harde schijf (SSD).
In al deze gevallen kunnen wij voor u een nieuwe harde schijf inbouwen. Dit kunnen we meestal dezelfde dag nog voor u doen.
Als u zelf een harde schijf meebrengt betaalt u alleen de assemblage kosten.
Na het inbouwen kunnen wij een besturingssysteem voor u installeren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wij installeren Windows.

DC-Jack reparatie

Laadt uw laptop niet meer (goed) op? Dan kan het zijn dat het aansluitpunt tussen uw laptop en de lader (ook wel DC-Jack of stroomconnector genoemd) kapot is.

Slijtage (b.v. door dagelijks gebruik) kan hiervan een oorzaak zijn. Maar de DC-Jack kan bijvoorbeeld ook per ongeluk kapot getrokken worden.
Wij kunnen voor elk laptopmodel de DC-Jack vervangen. Een reparatie duurt ongeveer 4-5 werkdagen. De laptop wordt hierbij open gemaakt en we solderen een nieuwe DC-Jack op het moederbord. Hierna wordt de laptop weer in elkaar geschroefd en door ons getest.

 

Laptopscherm vervangen service

Heeft u uw laptop laten vallen en zit er nu een barst in het beeldscherm? Of doet uw beeldscherm het ineens niet meer?

Wij kunnen als dit nodig is het beeldscherm voor u vervangen. Dit is mogelijk voor elk model laptop en voor ieder schermformaat.
In de meeste gevallen kunnen wij het beeldscherm binnen 3 dagen voor u vervangen Daarna kunt u uw laptop dan weer bij ons ophalen!
Meeste moeten we het beeldscherm eerst bestellen bij onze leverancier.

Toetsenbord vervangen

Ontbreken er een paar toetsen op uw toetsenbord? Of doen een aantal toetsen het niet meer bijvoorbeeld doordat er vocht op is gekomen?

In deze gevallen kunnen wij het gehele toetsenbord voor u vervangen. Het repareren/vervangen van afzonderlijke toetsen is helaas niet mogelijk.
Voor elk laptopmodel kunnen wij het toetsenbord vervangen. Meestal kunnen wij dit binnen 2 dagen voor u doen.
Sommige laptops moeten we eerst open schroeven om het toetsenbord te installeren waardoor de reparatie iets langer kan duren.
Moeten wij eerst een passend toetsenbord vinden bij de leverancier. Zodra deze binnen is vervangen wij het toetsenbord meteen.
In alle gevallen spreken wij duidelijk met u af hoe lang de reparatie gaat duren.

Windows herinstallatie

Is uw laptop gecrasht, traag of vol met virussen? Of wilt u simpelweg een upgrade van uw besturingssysteem? Wij installeren een nieuw besturingssysteem voor u! Dit is mogelijk voor alle laptopmodellen.

Wij installeren Windows 10 of 11,  besturingssystemen.
Installatie bestaat uit het formatteren en verwijderen van alle gegevens op de harde schijf. Op afspraak kan ook eerst een back up van uw gegevens gemaakt worden.
Vervolgens installeren we een nieuw, schoon besturingssysteem met bijbehorende programma‘s (office, antivirus) op uw laptop.

Kijk even op onze prijslijst!

Waterschade

U heeft koffie, thee of iets anders vloeibaars op uw laptop gemorst. De kans is groot dat deze vloeistof doorlekt naar binnen en op het moederbord terechtkomt. Vloeistof kan een hoop schade aan uw laptop veroorzaken als u er niet op tijd bij bent!

Denk hierbij aan roest of corrosie waardoor sommige onderdelen niet meer werken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw beeldscherm of toetsenbord het na een tijdje niet meer doet of dat de laptop helemaal niet meer opstart.
Wij kunnen de (kans op) waterschade voor u wegnemen. Hoe eerder u bij ons langskomt, des te groter is de kans dat wij de laptop weer kunnen herstellen.
Bij het herstel maken wij uw laptop open en verwijderen met zorg alle vochtplekken van het moederbord. In sommige gevallen moet ook het toetsenbord vervangen worden.
In de meeste gevallen is uw laptop binnen 3 werkdagen gerepareerd.

Schoonmaken

Wordt uw laptop erg warm en schakelt deze zichzelf uit?

Vaak is stof binnenin uw laptop hiervan de oorzaak. De hete lucht kan niet goed meer naar buiten geblazen worden. Soms schakelt de laptop zichzelf uit om verdere schade binnenin door hitte te voorkomen.
Het is aan te raden om dit zo snel mogelijk op te lossen om grote kosten te voorkomen. Gelukkig kunnen wij uw laptop stofvrij maken waardoor deze weer goed werkt en de levensduur wordt verlengd!
De laptop wordt door ons gedemonteerd en van binnen schoongemaakt. De ventilator maken wij stofvrij en we doen thermopasta op de processor voor de koeling. Hierna maken wij de laptop dicht en wordt deze getest.

Ventilator vervangen

Maakt de ventilator van uw laptop veel lawaai? Of draait de ventilator helemaal niet meer waardoor de laptop erg warm wordt? Dan kan het zijn dat de ventilator van uw laptop kapot is. In dat geval kunnen we de ventilator voor u vervangen.

Hierbij maken we de laptop open, smeren onderdelen in met thermopasta voor de koeling en vervangen de ventilator.
Moeten we de ventilator eerst bestellen bij de leverancier. Meestal hebben we dit binnen  4 dagen gedaan.In dat geval wordt u door ons geïnformeerd hoe lang de levering gaat duren. Zodra de ventilator bij ons binnen is wordt deze meteen ingebouwd

 

Scharnieren vervangen

Wil uw laptop niet meer goed dicht? Kraakt deze tijdens het dichtdoen? Of zijn simpelweg de scharnieren van uw laptop afgebroken?
Wij kunnen deze voor u vervangen.
Meestal hebben we dit binnen  4 dagen gedaan. In dat geval wordt u door ons geïnformeerd hoe lang de levering gaat duren. Zodra de onderdelen bij ons binnen is wordt deze meteen ingebouw

Moederbord repareren

Start uw laptop niet meer op?

moederbord reparatieDan kan er iets aan de hand zijn met het moederbord. Dit is, zoals de naam al zegt, de basis van de laptop. Het is een printplaat waarop de belangrijkste componenten van de laptop gemonteerd zijn. Het moederbord houdt als het ware de losse onderdelen (zoals de harde schijf, de processor etc.) van de laptop bij elkaar.
Er kan kortsluiting op het moederbord ontstaan waardoor bepaalde componenten niet meer werken. Kortsluiting kan o.a. ontstaan door het gebruik van een verkeerde oplader (b.v. te hoog voltage, niet-originele lader etc.).
Wij kunnen proberen uw moederbord te repareren door het kapotte component op te sporen en te vervangen. Zo’n reparatie neemt meestal een aantal dagen in beslag.
Soms lukt een dergelijke reparatie niet maar kunnen we wel het moederbord voor u vervangen.

PC TOP SERVICE LOST PROBLEMEN SNEL EN GOED OP ALS:

❗SLECHT OF NIET OPLADEN VAN LAPTOPS
❗DEFECTE USB AANSLUITINGEN
❗DEFECTE HDMI OF DVI AANSLUITING
❗CONNECTOREN DIE SLECHT OF NIET WERKEN
❗CHIP DEFECT

√ OP ALLE WERKZAAMHEDEN ZIJN 3 MAANDEN GARANTIE.

Back up

Heeft u een defecte laptop waar nog belangrijke gegevens op staan?

Wij kunnen deze gegevens voor u overzetten naar een externe harde schijf of een andere laptop. Ook kunnen we gegevens voor u opslaan als u Windows niet meer kunt openen.
Wij kunnen een back-up voor u maken vanaf een werkende harde schijf.

Kijk even op onze prijslijst!

Translate »